Grond geleverd!

Afgelopen vrijdag mochten we naar de notaris voor de grondoverdracht van ons kavel. Eindelijk! Na ongeveer twee jaar plannen, voorbereiden en dromen kunnen we beginnen!

De gemeente maakte het nog spannend, want woensdag werden we gebeld door de notaris dat de gemeente de voorlopige grenzen van het kavel nog moest doorgeven aan het Kadaster. De gemeente was echter totaal onbereikbaar. Team Oosterwold is met vakantie en op de mail van de notaris was blijkbaar ook niet gereageerd. Albert heeft dus woensdag alle telefoonnummers van de gemeente die te vinden waren gebeld om te zorgen dat dit nog op tijd geregeld werd. Gelukkig had het effect en kon de afspraak bij de notaris afgelopen vrijdag doorgaan.

Uiteraard moest dit gevierd worden en daarom hielden we ‘s middags een borrel op het kavel. We werden feestelijk verwelkomt door onze buren met een vlag en vlaggetjes op het land. Onze buren van het Paradijsvogelbosje hebben hier ook een blog over geschreven en leuke foto’s gemaakt tijdens de borrel.

Om iedereen te laten meegenieten van de ontwikkelingen zijn we begonnen met deze blog. Dan blijven jullie een beetje op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *