Kavel ingemeten

Vanochtend werd ons kavel ingemeten. Op de hoekpunten van de kavel zijn paaltjes in de grond geslagen. De exacte kavelgrenzen zijn echter niet de paaltjes, maar de buizen die er direct naast in de grond zitten. De woning en de schuur zijn ook uitgezet. Dit gaat heel nauwkeurig. Volgens de landmeter is er maximaal 2 cm. afwijking. Op de paaltjes voor de woning en de schuur zijn nog spijkers geslagen. Dit zijn de exacte punten. Daarnaast is het vloerpeil voor de woning aangegeven. Dit staat op een paaltje van de buurman. We hopen maar dat de buurman dit paaltje voorlopig laat staan, want anders zijn wij ons vloerpeil kwijt.

Henri en Kerstine vonden het wel interessant en keken goed wat de landmeter deed. Het is ook een bijzonder apparaat wat deze meneer gebruikte. Het apparaat draait, er zit een spiegeltje op de stok van de meneer, en het apparaat praat ook nog tegen je.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *