Portaal klaar

De afgelopen week is er druk gebouwd aan het portaal. Het portaal is de houten constructie waar straks de kozijnen voor de glazen gevel in gemaakt worden. Bovenop het portaal komt het schuine dak. Vandaag hebben Jacob en Albert het portaal van de woning afgemaakt.

De kinderen vonden het al heel wat lijken voor het af was, want er stond afgelopen week al een grote hijskraan naast het huis. Vanaf de snelweg zie je de hijskraan al staan. Henri en Kerstine wilden uiteraard ook graag meehelpen met bouwen. Dus die hebben we aan het werk gezet. Ondertussen hebben wij het uitzicht vanaf onze slaapkamer vast even bekeken.

Albert zal donderdag nog wat meer schrijven over de bouw. Maar bij deze vast wat foto’s dan krijgen jullie vast een idee hoe het er bij staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *